VVS

Helhedsorienterede VVS-løsninger i hele landet

Hos Uhe Smedie udbyder vi VVS-ydelser til både private og erhverv i hele landet. Vi har uddannede VVS’ere ansat, som uanset opgaven leverer og udfører opgaver i højeste kvalitet. Vores ydelser inden for VVS omfatter:

  • Klassiske og mindre VVS-opgaver – også akut.
  • Renoveringer
  • Nybyg, herunder villaer og sommerhuse

 

Fælles for vores ydelser er, at vi udfører dem med stor omhyggelighed og grundighed, så du ikke bare får en god løsning, men også en, der er yderst holdbar. Vi sætter os altid i dit sted og finder en løsning, der passer til dine behov, uanset opgavens kompleksitet. Så skal du have ordnet noget, der ikke er på listen, kan vi helt sikkert finde en løsning.

VOLA-autoriseret installatør

Som Vola-autoriserede installatører er vi certificeret og kompetente inden for VVS-branchen og særligt VOLAs produkter. VOLA producerer og leverer danskproducerede VVS-armaturer af høj kvalitet, hvilket stemmer overens med både den service og kvalitet vi hos Uhe Smedie står inde for og gerne vil levere til vores kunder. Skal du derfor have installeret VOLA i dit nye køkken, eller skal det være en del af en renovering, hjælper vi med glæde med det.

Åben dialog og pålidelig service

Ved at vælge Uhe Smedie kan du forvente en åben og klar dialog fra projektets start til slut. Vi prioriterer kundetilfredshed og -behov, og vi er altid tilgængeligt og svarer hurtigt på henvendelser, herunder akutte situationer. Vores pålidelighed afspejler sig i vores arbejde – vi forlader ikke en opgave, før du er fuldt ud tilfreds. Hos Uhe Smedie handler det ikke kun om at levere VVS-løsninger; det handler om at skabe tillid og tryghed gennem professionelt håndværk og en dedikation til vores kunders velbefindende.

Kontakt

Har du spørgsmål til os eller vores VVS-arbejde, svarer vi gerne på dem. Du er velkommen til at tage fat på os, og så finder vi sammen frem til en løsning, der passer til netop dine behov. Vi vender hurtigst muligt tilbage, og så lægger vi en plan for, hvordan vi bedst muligt kommer i mål med dine ønsker.
Eller send en besked